Ljubavni hrosokop 28.1.2012

Ovan – Ljubavni horoskop 1.10.-15.10. 2012. Prvih par dana ovog perioda još ćete tulumariti i na pomalo senzacionalan način osvajati osobe suprotnog spola. Od 4.10. nastupa mirnije razdoblje za osobni život i planove u kom ćete se sve više sabirati i postajati svjesni da se život sastoji i od onih malih stvari koje nam također mogu donijeti radost i sreću..Saznajte više u astro&tarot centru: Bik – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Ponekad spontanost u izražavanju osećanja predstavlja najbolji odgovor. Nema razloga novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja.

Važno je da korigujete svoje propuste, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na svoja osećanja. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, možete da napravite dobar izbor. Ljubavni horoskop

Ljubavnu sreću je moguće ostvariti uz odgovarajućeg ili očaravajućeg partnera. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 6, 7, 10, 11, 12. i 15. oktobar.

Nema potrebe da igrate »pogrešnu ulogu«, jer loši potezi mogu da Vam iskomplikuju ljubavni život. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Strelcem i Vagom.

Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje, na takav način pokušavate da se oslobodite od negativne tenzije. Ako ste mladi ili slobodni, u periodu od 11. oktobra, očekuju Vas novi susreti i različiti pozivi.

Ljubavni nesporazumi koji uzburkavaju Vaš partnerski odnos nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Neko u Vama podstiče emotivni zanos i inspiraciju, uživate u saznanju da Vas drugi vide kao privlačnu ili šarmantnu osobu.

Delujete vrlo zavodljivo u situacijama kada jasno izražavate svoja iskrena osećanja. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Devicom, Lavom, Škorpionom, Jarcem, Strelcem, Ribama i Blizancima.

ŠKORPIJA Dešava se da pod naletom snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Devicom, Ribama, Ovnom i Strelcem.

U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate.

Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. Ako ste mladi ili slobodni ljubavne avanture više deluju kratkoročno, kao zamena za neke neispunjene želje.

Ukoliko postoji dobra prilika prihvatite novu ljubavnu romansu. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 12, 13. i 15. oktobar.

Umete da ostvarite svoje ljubavne namere i da se »nametnete« na očaravajući način. Budite oprezniji: 2, 6, 9, 12. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Jarcem, Bikom, Vodolijom.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s